All-In Midweek aanbieding in een vakantiehuis in Giethoorn

Bij deze All-In Midweek aanbieding in Giethoorn is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen
  • Borrelpakket
  • Saladebuffet
  • 3 x Ontbijt
  • Brunch
  • High tea
  • Picknick
  • Rondvaart 2 uur
  • Entree museum De Oude Aarde
  • BBQ
  • Menu C
  • Dagplate

Prijzen:

6-10 personen € 275,00 p.p.
(Kinderen 3-12 jr. € 225,00)
10-15 personen € 265,00 p.p.
(Kinderen 3-12 jr. € 175,00)
15-20 personen € 255,00 p.p.
(Kinderen 3-12 jr. € 175,00 

Bijkomende kosten:

- Schoonmaakkosten € 125,00
- Bedlinnen € 8,00 p.p. (Verplicht)
- Honden € 22,50 per hond

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting á € 1,10 p.p.p. nacht.

De prijzen van deze All-In midweek aanbieding in een vakantiehuis in Giethoorn zijn geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

All-In Midweek aanbieding in een vakantiehuis in Giethoorn

Een heerlijk verzorgde midweek in de schitterende omgeving van de kop van Overijssel. Het vakantiehuis is gelegen aan de rand van het historische centrum in Giethoorn. Geniet niet alleen van de mooie omgeving, maar ook van de volledige verzorging. Geen afwas, geen tafel dekken, u hoeft niet te koken. Alles wordt voor u geregeld.

Het programma:

Maandag:
Aankomst na 15.00 uur in het vakantiehuis waar bedlinnen aanwezig is en badlinnen door u zelf dient meegenomen te worden. In het huisje staat een borrelpakket voor u klaar.

19.00 uur Een saladebuffet met warm gerecht wordt in het vakantiehuis gebracht.
Dinsdag:
10.00 uur Ontbijt in vakantiehuis.
U krijgt een picknick mee voor overdag.

18.00 uur Een BBQ bij het vakantiehuis (zelf barbecueën).
Woensdag:
11.00 uur Uitgebreide brunch in het vakantiehuis

18.00 uur Een 3-gangendiner in ons restaurant bestaande uit rundercarpaccio met tomatendressing en Parmezaan, varkenshaas met saus van spek en ui of Schotse zalmfilet uit de oven met bijpassende garnituren, sorbet na.
Donderdag:
10.00 uur Ontbijt in vakantiehuis

11.00 uur Rondvaart van 2 uur waarbij u uitstapt in het dorp voor een bezoek aan museum 'de Oude Aarde"

14.00 uur High tea in het vakantiehuis of in ons restaurant.

19.30 uur Dagplate in het restaurant.
Vrijdag:
10.00 uur Ontbijt in ons restaurant.
De sleutels van het huisje moeten om 10.00 uur worden ingeleverd.

9.3 | 4 reviews

Reviews van gasten

Heika Feiken

10

Het was zeer geslaagd prima verzorgd ontbijt en warme maaltijden geweldig onderkomen en vooral heel vriendelijk personeel komen zeker nog eens terug gr. TLC dames uit Veendam

Monique Demoet

10

Wat een ontspannen week hebben wij gehad! Alles was tip-top verzorgd. Omdat we aankwamen met regen konden we het programma nog een beetje omgooien, zodat we b.v. niet in de regen hoefden te picknicken. Het eten was heerlijk en de bediening heel vriendelijk en gezellig. Ga zo door!

Anoniem

8

Wij hebben het geweldig gevonden
vriendelijk en gastvrij , vriendelijke groet Femie.

Marcel Diergaarde

9

Ik heb deze trip alleen maar georganiseerd voor de leden van ons clubhuis. De reacties liepen uiteen van netjes en verzorgd tot fantasties!! Ik ontving alleen maar hele goede reacties. Bedankt voor de goede samenwerking, en als we weer eens iets organiseren denk ik beslist aan jullie om jullie weer in te schakelen. M. Diergaarde

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.