golfaanzicht
baanzicht
baanboven
baanzicht

18-holes greenfee bij Golfbaan de Vlietlanden

Golfbaan De Vlietlanden is een openbare golfbaan gelegen in het West-Friese landschap onder de rook van Medemblik, op nog geen 15 minuten rijden van de snelweg A7. De Vlietlanden is een schitterend ontworpen parkbaan met uitdagende holes met veel hoogteverschillen en waterpartijen.

Heerlijk golfen op de Vlietlanden!

De Vlietlanden is een een fijne baan voor zowel beginnende (Bij ons mag jij ook spelen zonder GVB) als gevorderde golfers. De 18 holes par 60 baan heeft een parkachtig karakter en is gelegen naast een natuurgebied in het prachtige Noord Hollandse landschap. De baan is goed bereikbaar en beschikt over een gratis parkeerterrein. Golfbaan De Vlietlanden is een openbare golfbaan gelegen in het West-Friese landschap onder de rook van Medemblik, op nog geen 15 minuten rijden van de snelweg A7. De Vlietlanden is een schitterend ontworpen parkbaan met uitdagende holes met veel hoogteverschillen en waterpartijen.

Prijzen:
Zomerprijzen april t/m oktober 2024 18 holes:
Van Maandag t/m donderdag € 35,00 p.p.
Van Vrijdag t/m Zondag en feestdagen: € 40,00 p.p.

Winterprijzen november t/m maart 18 holes:
Van Maandag t/m Zondag: € 29,00 p.p.

Onze partner

Over onze partner

G ezelligheid
O ntmoeting
L aagdrempelig
F amiliegevoel

Daar staat golf voor bij ons op de Vlietlanden. Al ruim 20 jaar runnen Rob en Jennifer van Vliet hun familiebedrijf met veel plezier en de gezellige sfeer is kenmerkend voor deze club. De Vlietlanden is hierdoor een fijne baan voor zowel beginnende (Bij ons mag jij ook spelen zonder GVB) als gevorderde golfers. De 18 holes par 60 baan heeft een parkachtig karakter en is gelegen naast een natuurgebied in het prachtige Noord Hollandse landschap. De baan is goed bereikbaar en beschikt over een gratis parkeerterrein.

Golven bij de Vlietlanden

Golfbaan De Vlietlanden is een openbare golfbaan gelegen in het West-Friese landschap onder de rook van Medemblik, op nog geen 15 minuten rijden van de snelweg A7. De Vlietlanden is een schitterend ontworpen parkbaan met uitdagende holes met veel hoogteverschillen en waterpartijen.

Faciliteiten

Op de baan vind je diverse gratis oefenfaciliteiten zoals driving range, putting/chipping green, oefen hole en oefen bunkers. In het restaurant/brasserie wordt u bediend door de mensen van bunker’95 en in het clubhuis bevindt zich de golfshop. 

De omgeving

De golfbaan ligt in een landelijk gebied met veel wandel- en fiets mogelijkheden en is hierdoor een perfecte rustplaats voor wandelaars en fietsers. Golfbaan De Vlietlanden staat bekend als de gezelligste golfbaan van Noord Holland met een actief en bruisend verenigingsleven.

Omgeving

Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft een fantastisch aanbod voor een leuk dagje uit of weekendje weg. Naast prachtige stranden in Egmond aan Zee tot aan Zandvoort zijn ook steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar het bezoeken absoluut waard.

Wervershoof

Wervershoof

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg