Bad Wimpfen

Bad Wimpfen, gelegen in de deelstaat Baden-Württemberg in Duitsland, is een historische stad met een rijke geschiedenis en charmante sfeer. Het heeft een prachtig bewaard gebleven middeleeuwse binnenstad. Smalle straatjes, vakwerkhuizen en historische gebouwen nemen bezoekers mee terug in de tijd. De stad herbergt de keizerlijke palts, een indrukwekkend middeleeuws paleiscomplex. De kerstmarkt van Bad Wimpfen is bekend en trekt bezoekers aan met zijn feestelijke sfeer, ambachtelijke kraampjes en kerstversieringen.

5 Uitstapjes

Golfbaan Schloss Liebenstein

2-daags Golfarrangement met verblijf in Bad Wimpfen en 1 greenfee

Bad Wimpfen

Verblijf in een heerlijk hotel in Bad Wimpfen en ga 18 holes golfen op de golfbaan dat gelegen is op nog geen 10 minuten rijden van het hotel. Het hotel ligt gunstig in het hart van de grootstedelijke regio's Stuttgart en Rijn-Neckar en hier geniet u van fantastisch uitzicht over de oude binnenstad van Bad Wimpfen. 's Avonds geniet u van een heerlijk diner en in de ochtend natuurlijk een ontbijt.

Golfbaan Schloss Liebenstein

Golfarrangement met verblijf in Bad Wimpfen en 2 greenfees op 2 verschillende Golfbanen

Bad Wimpfen

3 Heerlijke dagen genieten in dit gastvrije hotel in Bad Wimpfen en 2 dagen 18 holes golfen op 2 verschillende golfbanen. Het hotel ligt gunstig in het hart van de grootstedelijke regio's Stuttgart en Rijn-Neckar en hier geniet u van fantastisch uitzicht over de oude binnenstad van Bad Wimpfen. 's Avonds geniet u van heerlijk diners en in de ochtend natuurlijk een ontbijt zodat u lekker kunt gaan golfen.

Terras om ook te dineren

Ontdek Bad Wimpfen met dit 3-daagse Fietsarrangement inclusief een verblijf in een charmant hotel

Bad Wimpfen 2 verkocht

Verken de schilderachtige regio's Stuttgart en Rijn-Neckar met onze 3-daagse fietservaring. Geniet van een comfortabel verblijf in ons hotel in Bad Wimpfen, gunstig gelegen aan het Neckardal-fietspad. 's Avonds wacht u een smakelijk diner en 's ochtends begint u de dag met een heerlijk ontbijt. Fietsen en ontspannen in één pakket.

Terras om ook te dineren

4-daags Fietsarrangement met verblijf in een heerlijk hotel in Bad Wimpfen

Bad Wimpfen

Fietsen door de regio's Stuttgart en Rijn-Neckar waar mooie fietstochten te maken zijn. U verblijft in een heerlijk hotel in Bad Wimpfen en vanuit het hotel geniet u van de mooie omgeving. Bad Wimpfen ligt direct aan het Neckardal-fietspad, wat het zeer interessant maakt voor fietsers. 's Avonds geniet u in het hotel van een heerlijk diner en in de ochtend natuurlijk een ontbijt.

Golfbaan Schloss Liebenstein

Geniet van een 4-daags Golfarrangement in Bad Wimpfen met twee greenfees op verschillende banen

Bad Wimpfen 2 verkocht

Geniet van een heerlijk verblijf van 4 dagen in ons gastvrije hotel in het charmante Bad Wimpfen, gelegen in het hart van de regio's Stuttgart en Rijn-Neckar. Tijdens uw verblijf kunt u 2 dagen lang genieten van 18 holes golf op 2 verschillende golfbanen. Het hotel biedt een fantastisch uitzicht over de historische binnenstad van Bad Wimpfen. Het is de perfecte combinatie van ontspanning en actie voor uw golfervaring.

5 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg