Nieuwersluis

Nieuwersluis is een klein dorp in de provincie Utrecht. Het herbergt Fort Nieuwersluis, een onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Nieuwersluis ligt aan de rivier de Vecht, een schilderachtige waterweg met historische buitenplaatsen en landhuizen langs de oevers. De nabijheid van de Vecht en het omringende groene landschap is aantrekkelijk voor natuurliefhebbers. Dorpen langs de Vecht staan bekend om hun karakteristieke architectuur. Vanuit Nieuwersluis kunnen er uitstapjes gemaakt worden naar bruisende steden als Amsterdam en Utrecht.

4 Uitstapjes

flora batava

2-daags Vriendinnenweekend - Overnachten en dineren in een sfeervolle Villa aan de Vecht

Nieuwersluis 6 verkocht

Is het weer tijd om iets leuks te doen met uw vriendinnen? Geniet samen met uw vriendinnen 2 dagen bij dit idyllisch gelegen boutique hotel aan de rivier de Vecht, nabij Breukelen. De bijzondere ligging nodigt uit om ontdekt te worden. 's Avonds bereid de chef een verrukkelijk 4-gangen diner voor jullie.

flora batava

Romantiek aan de Vecht - Vier de liefde bij deze historische Villa

Nieuwersluis

Vier de liefde bij deze historische villa in Utrecht. Samen een super romantisch nachtje weg en even echt de tijd voor elkaar nemen. U overnacht in een luxe suite bij dit sfeervolle Boutique hotel. Bij aankomst in de suite staat er een flesje bubbels op jullie te wachten, proost op de liefde.

flora batava

Fietsarrangement vanuit deze Buitenplaats in Utrecht - Fietsen langs kastelen, molens en forten

Nieuwersluis 8 verkocht

In de Vechtstreek is van alles te beleven, ontdek de prachtige omgeving op de fiets. Geniet 2 dagen bij dit idyllisch gelegen Boutique hotel aan de rivier de Vecht, nabij Breukelen. De Vechtstreek is eigenlijk een groot openluchtmuseum. Fietsen door deze omgeving komt u buitenplaatsen, forten, kastelen en molens tegen. Wist u dat er in de Stichtse Vecht de meeste buitenplaatsen van heel Nederland staan?

flora batava

3 Dagen fietsen door de Stichtse Vecht en overnachten in een sfeervolle Villa aan het water

Nieuwersluis

Geniet 3 dagen lang bij deze idyllisch gelegen Villa aan de rivier de Vecht, nabij Breukelen. In de Vechtstreek is van alles te beleven, ontdek de prachtige omgeving op de fiets. De Vechtstreek staat bekend om zijn talrijke buitenplaatsen. De buitenplaatsen herinneren ons aan de gouden eeuw, toen al was de Vechtstreek een geliefde plek om te verblijven.

4 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg