Arnemuiden

6 Uitstapjes

fietsen

3-daags Fietsarrangement aan het Veerse meer in Zeeland

Arnemuiden 119 verkocht

Bent u op zoek naar een geschikte uitvalsbasis om een mooie fietstocht te maken? In het gezellige plaatsje Arnemuiden staat dit nieuwe 4-sterren hotel, van waaruit u mooie fietstochten kunt maken. Geniet ook een paar dagen lekker in Zeeland en boek dit speciale fietsarrangement.

restaurant

3 dagen Culinair genieten in Zeeland aan het Veerse Meer

Arnemuiden 18 verkocht

Geniet van een heerlijk culinair arrangement in dit prachtig gelegen hotel in Zeeland aan het Veerse Meer. Vanuit het hart van het hotel heeft u een schitterend panoramisch uitzicht. In het hotel geniet u 3 dagen en 1 avond dineert u in het hotel. De kok heeft een culinaire verrassing voor u tijdens het 3-gangen shared dining diner.

Hotel lucht

4-daags Fietsarrangement aan het Veerse meer in Zeeland

Arnemuiden 32 verkocht

In het gezellige plaatsje Arnemuiden in Zeeland staat dit 4-sterren hotel gelegen direct aan het Veerse meer. Vanuit het hotel kunt u mooie fietstochten maken. Geniet ook een paar dagen lekker in Zeeland en boek dit speciale 4-daagse fietsarrangement. Bent u op zoek naar een geschikte uitvalsbasis om een mooie fietstochten te maken? Dan is dit een hele goede voor uw fietsvakantie.

kamer

Wandelen langs het Veerse meer in Zeeland - 3 daagse Wandelaanbieding

Arnemuiden

Dit hotel ligt op een unieke plek, direct aan het Veerse Meer op Walcheren in Zeeland. Vanuit dit hotel kunt u mooie wandelingen maken en genieten aan het water. Ontdek Zeeland vanuit dit uniek gelegen hotel en geniet van dit wandelarrangement.

Goese Golfbaan in Goes Zeeland

3-daagse golfarrangement in Zeeland - Overnachten in Arnemuiden en golfen in Goes

Arnemuiden

Dit hotel ligt op een unieke plek, direct aan het Veerse Meer op Walcheren in Zeeland. Een heerlijk verblijf voor 2 nachten. Op nog geen 20 minuutjes rijden vindt u de Goese Golf. Heerlijk golfen op een parkachtige 18 holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap.

Goese Golfbaan in Goes Zeeland

2-daags Golfarrangement in het Zeeuwse Walcheren - Prachtig uitzicht over het Zeeuwse landschap

Arnemuiden 2 verkocht

Overnacht in dit heerlijke 4-sterrenhotel. Met uitzicht op het Veerse Meer is dit een unieke locatie op Walcheren in Zeeland. Overnacht in 1 van de moderne kamers met bad of douche. U gaat op 1 keer golfen bij de Goese Golf, een parkachtige 18 holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Deze golfbaan ligt op nog geen 20 minuten rijden van het hotel.

6 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg