Baarlo

Baarlo is een plaats in de provincie Limburg en staat bekend om haar kastelen, het zijn er maar liefst 5. Kasteel d'Erp is de bekendste. Het kasteel en het omliggende terrein zijn vaak open voor publiek. Daarnaast staat de stad bekend om de vele kunstwerken van de Japans-Amerikaanse kunstenaar Tajiri. De omgeving van Baarlo is landelijk en natuurlijk, met mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten. Het nabijgelegen natuurgebied de Groote Heide biedt prachtige landschappen. Baarlo heeft een knus centrum met karakteristieke straatjes en pleinen. Lokale winkels, cafés en restaurants dragen bij aan de gezellige sfeer.

Chateau in Baarlo

Golfarrangement met verblijf in een Chateau in Noord-Limburg en golf 18 holes net over de grens

Baarlo 6 verkocht

Verblijf in deze sfeervolle chateau in het Noord-Limburgse Baarlo en ga heerlijk golfen net over de grens in Nettetal. De golfbaan ligt op zo'n 20 minuten rijden van het chateau. U overnacht in een comfortabele kamer en dineert een avond in het hotel en kunt voor uw golfdag een lunchpakket meenemen. Boek deze heerlijke 3-daagse golfaanbieding.

Chateau in Baarlo

Genieten in Noord-Limburg in een chateau met dit 3-daags Fietsarrangement

Baarlo 6 verkocht

Maak een mooie fietstocht door de natuur of breidt uw fietsroute uit met een bezoek aan de stad Roermond of Venlo. Met het lunchpakketje voor onderweg en een heerlijk 3-gangen à la carte diner bij terugkomst in het hotel hoeft u aan niets te denken. Dat wordt genieten in dit bijzondere chateau in Noord-Limburg.

Chateau in Baarlo

Genieten in Noord-Limburg in een chateau met dit 3-daags Wandelarrangement

Baarlo

Maak een mooie wandeling door de natuur of breidt uw wandelroute uit met een bezoek aan de stad Roermond of Venlo. Met het lunchpakketje voor onderweg en een heerlijk 3-gangen à la carte diner bij terugkomst in het hotel hoeft u aan niets te denken. Dat wordt genieten in dit bijzondere chateau in Noord-Limburg.

Shoppen met vriendinnen

Vriendinnenweekend in Noord-Limburg - Slapen in een chateau en dagje shoppen in Outlet Roermond

Baarlo 4 verkocht

Met het Shop Till You Drop vriendinnenarrangement heeft u alle tijd om ongestoord te winkelen en gezellig met vriendinnen te genieten. Een klein half uur rijden en u arriveert vanuit de mooie chateau bij Designer Outlet Roermond. Een waar shopwalhalla voor echte winkelliefhebbers. Laat de voetjes lekker rusten van het vele wandelen op uw comfortabele hotelkamer en start de volgende dag met een energierijk uitgebreid ontbijt.

Tuin bij het Chateau in Baarlo

Nachtje wegdromen in een Noord-Limburgs Kasteelhotel en 18 holes golfen net over de grens

Baarlo

Wakker worden in een karakteristiek 13e-eeuws kasteelhotel midden in de weldadige natuur in Noord-Limburg en dat combineren met 18 holes golfen? Het hotel in het Limburgse Baarlo ligt op zo'n 20 minuten rijden van de golfbaan in het Duitse Nettetal. Een super leuke combi dus boek vandaag nog 2-daagse golfaanbieding.

5 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg