Golfbaan Vornholz
Golfen in Vornholz
Golfen in Vornholz
Vornholz Clubhuis
Golfen in Vornholz

18-holes greenfee bij Golfclub Schloss Vornholz

Deze golfbaan is gelegen in het parklandschap van Münsterland. Sommige holes bieden uitzicht op het gelijknamige waterburcht Vornholz.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren
Golfbaan

18-holes greenfee bij Golfclub Schloss Vornholz

Deze golfbaan is gelegen in het parklandschap van Münsterland. Sommige holes bieden uitzicht op het gelijknamige waterburcht Vornholz. Kenmerkend voor deze baan zijn de oude bomen en de natuurlijke waterhindernissen, die een exact spel vereisen. De overwegend natuurlijke waterhindernissen, beekjes en vijvers, evenals de in 2019 opnieuw ontworpen eilandgreen, vormen verdere uitdagingen voor alle spelniveaus. Meer dan 60 bunkers en de deels zeer grote golvende greens zijn ook kenmerkend.

Prijzen:

Greenfee (1 April – 31 Oktober)

1-8 Personen:
Weekdagen: € 70,00 p.p.
Weekend en feestdagen: € 90,00 p.p.

9-20 personen: 15% korting
vanaf 21 personen: 35% korting

Greenfee (1 november – 30 maart) *

*Wintertees, wintergreens, beperkt spel op 11 holes mogelijk
Greenfee € 35,00 p.p.

Onze partner

Golfclub Schloss Vornholz

In het hart van het Münsterland, tussen Warendorf en Oelde, ligt Ostenfelde, de “parel van het Münsterland”. Genesteld in het parklandschap van het Münsterland, te midden van uitgestrekte weilanden en bossen, vindt u de 18-holes golfbaan van de golfclub Schloss Vornholz, die als een van de interessantste en mooiste van het Münsterland wordt beschouwd. In de directe omgeving van de waterburcht Vornholz biedt de golfbaan alles wat de harten van golfers die van het Münsterlandse landschap houden sneller doet kloppen. Oude bomen, heggen, beekjes, vijvers en een prachtig uitzicht over het Münsterland tot aan het Teutoburgerwoud.

Fairways

De 18 fairways zijn prachtig ingebed in het parklandschap van het Münsterland en sommige bieden uitzicht op de gelijknamige waterburcht Vornholz of de uitlopers van het Teutoburgerwoud. Kenmerkend voor deze baan zijn de oude bomen en de overwegend natuurlijke waterhindernissen, die nauwkeurig spel vereisen. Kom langs en krijg een persoonlijke indruk. 

De in 2019 opnieuw ontworpen eilandgreen vormen verdere uitdagingen voor elk vaardigheidsniveau. Ook meer dan 60 bunkers en de deels zeer grote golvende greens zijn kenmerkend. Ook zijn er indrukwekkende kunstwerken van de bekende beeldhouwer en Vornholz-golfer Wolfang Lamché overal op de golfbaan te ontdekken. Naast de roestvrijstalen “luchtvleugels” zijn er diverse dierenbronzen, zoals een kudde paarden, een kat-en-muis-ensemble op een van de vele bruggen, twee bevers op de beek of een kraai met een golfbal in zijn snavel.

De 18 holes

De 9-holes golfbaan, opgericht in 1987, werd officieel geopend in 1990 voordat de uitbreiding naar 18 holes in 2000 werd ingehuldigd. 20 jaar later is de baan aangepast aan de moderne eisen en heeft de volgende innovaties: de volgorde van de fairways is veranderd en sommige lengtes zijn aangepast door het veranderen of toevoegen van tees en onze “Vornholzer Insel” (baan 3) presenteert zich met een interessante nieuwe bezienswaardigheid. Bent u nieuwsgierig naar golf? Ze laten u graag zien wat deze sport zo fascinerend maakt. Laat u inspireren – ongeacht uw leeftijd. Voor wie op zoek is naar een training is er een ruime driving range met ervaren golfinstructeurs beschikbaar.

Om ons aan te passen aan de servicestructuur van leden van golfclubs, hebben ze vijf kortingen: geel: 6.006 m Par 72 Heren, blauw: 5.419 m Par 72 Heren/Par 73 Dames, rood: 5.099 m Par 70 Heren/Par 72 Dames, oranje: 4.758 m Par 70 Dames en groen: Lanes 1-9 DGV-gecertificeerde “kinder” tees.

Op 72 hectare, d.w.z. 720.000 vierkante meter, liggen 18 gevarieerde holes in het parklandschap van het Münsterland.

Restaurant en pro shop

Het herbergierspaar Thomas en Annett Jogwick runnen sinds juli 2019 het restaurant van de golfclub Schloss Vornholz. Niet alleen golfers, maar ook fietsers, wandelaars en automobilisten zijn welkom in het clubrestaurant of op het ruime zonneterras. Vanaf het clubterras heeft u een prachtig uitzicht op onze eerste twee golfholes. Kom gerust eerst langs, de clubcatering kijkt uit naar uw komst! 

U kunt uw golfuitrusting kopen in de pro shop van Stephen Liddell. Het proshopteam staat klaar om u te voorzien van advies en assistentie.

Omgeving

Duitsland

weekendje weg duitsland ? Van actieve outdoor programma's in Sauerland en Winterberg tot een romantisch weekendje in een prachtig hotel. In Duitsland hebben we een zeer divers en uitgebreid aanbod van leuke dagjes uit en weekendjes weg voor kleine en grote groepen. Neem snel een kijkje in ons aanbod in Duitsland.

Ennigerloh-Ostenfelde

Ennigerloh-Ostenfelde

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg