Detmold

Detmold ligt in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Een van de meest opvallende bezienswaardigheden in Detmold is het Hermannsdenkmal, een groot standbeeld op de Teutoburger Woudheuvel. Detmold heeft een charmant historisch centrum met vakwerkhuizen, gezellige pleinen en smalle straatjes. Residenzschloss Detmold is het voormalige residentiepaleis en biedt nu onderdak aan het Landesverband Lippe en het Lippisches Landesmuseum. In de buurt van Detmold liggen de Extersteine, een unieke rotsformatie die bekend staat om zijn spirituele en historische betekenis.

4 Uitstapjes

bed detmold

Wandelarrangement in Detmold - 3 dagen wandelen en genieten in Duitsland

Detmold

Zin om 3 dagen lang te genieten en wandelen in Duitsland? Reis af naar Detmold en verblijf in een charmant 4-sterren hotel waar u heerlijk kunt ontspannen in de sauna en het zwembad na uw wandeling. Detmold staat bekend om de vele historische bezienswaardigheden en is de perfecte uitvalsbasis om prachtige wandelingen te maken door onder andere het Teutoburgerwoud.

sauna detmold

5 daagse wandelvakantie in Duitsland - wandel door het prachtige Teutoburgerwoud nabij Detmold

Detmold

Ontdek de prachtige natuur van Duitsland en kijk uw ogen uit in het historische stadje Detmold. Verblijf 4 nachten in een stijvol 4-sterren hotel waar u heerlijk kunt ontspannen in de sauna en het zwembad na uw wandeling. Detmold staat bekend om de vele historische bezienswaardigheden en is de perfecte uitvalsbasis om prachtige wandelingen te maken door onder andere het Teutoburgerwoud. Reis af naar Duitsland en geniet 5 dagen van heerlijke wandelingen!

golfbaan

Golfarrangement in Detmold - 3 dagen golfen en genieten in Duitsland

Detmold

Zin om 3 dagen lang te genieten en heerlijk te golfen in Duitsland? Reis af naar Detmold en verblijf in een charmant 4-sterren hotel waar u heerlijk kunt ontspannen in de sauna en het zwembad na een intense dag golfen. Detmold staat bekend om de vele historische bezienswaardigheden en ligt vlakbij Golfbaan Gut Ottenhausen in Lage.

golfbaan

5-daags golfarrangement in Detmold - sla uw slag in Duitsland

Detmold

Sla uw slag bij Golfclub Gut Ottenhausen! Verblijf in een charmant 4-sterren hotel in Detmold waar u heerlijk kunt ontspannen in de sauna en het zwembad na een intense dag golfen. Detmold staat bekend om de vele historische bezienswaardigheden en ligt vlakbij Golfclub Gut Ottenhausen in Lage.

4 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg