Fröndenberg

Fröndenberg is een stad in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Het heeft een historisch stadscentrum met goed bewaard gebleven vakwerkhuizen en historische gebouwen. Het stadskasteel, bekend als Schloss Fröndenberg, is een opvallend architectonisch kenmerk. Het kasteel en de omliggende tuinen kunnen een interessante plek zijn om te verkennen. De stad ligt in een omgeving met groene heuvels, bossen en de rivier de Ruhr. Langs de oevers van de rivier de Ruhr is er mogelijk een promenade waar mensen kunnen wandelen en genieten van het uitzicht op het water.

3 Uitstapjes

Hotelkamer aan de golfbaan

Ultiem 2-Daags Golfarrangement in Frondenberg: Greenfee, overnachting en ontbijt!

Fröndenberg 7 verkocht

Ontdek het ultieme golfavontuur met dit 2-daagse golfarrangement in Frondenberg in Duitsland. Geniet van een luxe overnachting in het prachtige golfhotel, compleet met een heerlijk ontbijt om uw dag goed te beginnen. Uw verblijf is inclusief 1 Greenfee, zodat u de kans krijgt om de adembenemende Golfclub Gut Neuenhof te ervaren.

Schitterend hotel aan de golfbaan

Golfen in stijl: 3 dagen luxe met Greenfee, hotel aan de golfbaan en ontbijt

Fröndenberg

Ervaar het ultieme golfavontuur tijdens dit 3-daagse golfarrangement in Frondenberg, Duitsland. Laat u verwennen met een luxueuze overnachting in het prachtige golfhotel, compleet met een heerlijk ontbijt om uw dag perfect te beginnen. Uw verblijf is inclusief 2x een 18-holes Greenfee, zodat u kunt genieten van de adembenemende Golfclub Gut Neuenhof. Ontdek de perfecte combinatie van elegantie, ontspanning en golfen in stijl!

Hotelkamer aan de golfbaan

4-daags Golfarrangement in Luxe: Ontdek Frondenberg in Duitsland

Fröndenberg

Golfplezier ervaart u tijdens dit betoverende 4-daagse golfarrangement in Frondenberg, Duitsland. Laat u onderdompelen in luxe tijdens uw verblijf in het prachtige golfhotel, waar elke dag begint met een heerlijk ontbijt dat uw dag perfect zal maken. Geniet van 3 keer 18 holes Greenfee, waarmee u kunt genieten van de adembenemende Golfclub Gut Neuenhof. Na een dag vol golfavonturen kunt u ontspannen en tot rust komen in het comfort en de elegantie van het golfhotel.

3 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg