Garrel

Garrel is een stad in de deelstaat Nedersaksen, Duitsland. Wie op zoek is naar ontspanning, kan in de omgeving van Garrel ongerepte natuur vinden. Er zijn hier buitengewone natuurlijke schoonheden, zoals zeldzame flora en fauna, magische heide- en heidelandschappen, maar ook ongerepte bossen en natuurlijke weilanden. Aantrekkelijke plekken zijn onder meer de Thülsfeld-dam, de visvijvers van Ahlhorn, Oldenburg en Bad Zwischenahn. De Thülsfelder Dam is de enige dam in Noord-Duitsland. Het ligt midden in het recreatiegebied tussen de gemeenten Garrel en Molbergen.

5 Uitstapjes

hotelpostzurgarrel

Golfen en Gastronomisch genieten met dit 3-daagse golfarrangement in het Duitse Garrel

Garrel 19 verkocht

Dit 3-daagse golfarrangement biedt golfliefhebbers de mogelijkheid om hun passie voor de golfsport te combineren met een ontspannende vakantie in een prachtige omgeving van het Duitse Garrel. Het hotel ligt op slechts een paar minuten van de dichtstbijzijnde golfbaan maar u kunt kiezen uit 5 golfbanen dus ga heerlijk golfen en geniet van culinaire diners in het hotel.

hotel

5-daagse Fietsvakantie in het Duitse Garrel - Fietsen door recreatiegebied Thulsfelder Talsperre

Garrel 6 verkocht

Geniet van een 5-daagse fietsvakantie door de prachtige omgeving van het Duitse plaatsje Garrel. U overnacht in een luxe hotel, midden in recreatiegebied Thülsfelder Talsperre. In het gebied rondom het stuwmeer Thülsfelder Talsperre zijn op 125 locaties fietsknooppunten opgenomen. Liefhebbers van beboste rivierdalen kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen natuurpark Wildeshauser Geest. Iedere dag ontvangt u een lunchpakketje voor onderweg en geniet u 's avonds van een luxe diner.

hotelpostzurgarrel

4-daags Wandelarrangement in het Duitse Garrel - Wandelen door recreatiegebied Thulsfelder Talsperre

Garrel

Geniet 4 dagen lang in een luxe hotel midden in het prachtige recreatiegebied Thülsfelder Talsperre, ideaal voor een heerlijke wandelvakantie. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de beboste rivierdalen van het natuurpark Wildeshauser Geest. Iedere avond geniet u in het hotel van een uitmuntend diner en een heerlijke overnachting.

hotelpostzurgarrel

Romantisch weekendje weg voor fijnproevers in het Duitse Garrel

Garrel

Verras uw geliefde met een romantisch weekendje weg in Garrel en geniet samen van culinaire diners! Dit luxe hotel ligt midden in het prachtige recreatiegebied Thülsfelder Talsperre en is perfect voor een rustig weekendje weg op het platteland. Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in de nabijgelegen steden Oldenburg en Cloppenburg.

hotelpostzurgarrel

2-daags ALL INCLUSIVE Golfarrangement in het Duitse Garrel

Garrel

Geniet van een deluxe all inclusive golfarrangement midden in het prachtige recreatiegebied Thülsfelder Talsperre, perfect voor een ontspannend nachtje weg! Vanuit het luxe hotel waar u overnacht bent u binnen 5 minuten bij de natuurlijke golfbaan Thülsfelder Talsperre. In Garrel bevinden zich de mooiste golfparken van Noord-Duitsland.

5 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg