Zaanse Golfclub
Zaanse Golfclub
Zaanse Golfclub
Zaanse Golfclub 7
Zaanse Golfclub 6

Greenfee bij de Zaanse Golfclub

Een greenfee bij de Zaanse Golfclub. Prachtig gelegen in een oer-Hollands landschap vindt u deze gastvrije 18-holes golfbaan. Een baan voor iedereen: Op De Zaanse voelen gastspelers zich meer dan welkom! En natuurlijk geniet u na het golfen heerlijk na in het vernieuwde restaurant met serre en een ruim terras met uitzicht op het water.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan

Heerlijk golfen op de Zaanse!

De Zaanse is een rasechte polderbaan, tijdens een rondje ervaart u meteen de unieke ligging, omsloten en doorkruist door diverse waterpartijen. Op 5 van de 18 holes liggen de afslagplaatsen op een oude dijk. Accuratesse is belangrijker als lengte, om de vele waterhindernissen te ontwijken. Ook de wind is een factor van belang, zo getuigen ook de vele Zaanse molens op de achtergrond. Gelegen in een ongerept Nederlands landschap vol met polderhazen, roofvogels en marterachtigen beloven wij een heerlijke ronde golf.

 Deze golfbaan staat bekend om haar laagdrempeligheid, gastgerichtheid en persoonlijk contact. Met een 18 holes championship course (A status), goede oefenfaciliteiten en een professionele golfschool hebben ze alles in huis voor golfers van elk niveau. En natuurlijk geniet u na het golfen heerlijk na in het vernieuwde restaurant met serre en ruim terras aan hole 18 met uitzicht op het water.

Maandag tot en met vrijdag:
€ 32.00 p.p. 9-holes Greenfee
€ 55.00 p.p. 18-holes Greenfee

Zaterdag en zondag:
€ 37.00 p.p. 9-holes Greenfee
€ 65.00 p.p. 18-holes Greenfee

Onze partner

De Zaanse Golf Club

Deze mooie 18+4 holes liggen midden in de rustige natuur. En toch vlakbij Amsterdam, Zaandam en Purmerend. Er zijn prachtige lange en korte holes. De baan heeft een A-status, par 71 met een lengte van 5.505 meter. En er zijn volop oefenvoorzieningen. Alles wordt goed onderhouden.

De mooie Golfbaan

Deze club heeft het meeste water van alle golfbanen in Nederland. Er zijn eilandjes, slootjes, een groot meer en er is veel groen. Bijzonder is dat je op vijf holes afslaat van een hoge dijk met weids uitzicht over het polderlandschap. Je ziet onderweg heel wat dieren, vooral polderhazen, maar ook roofvogels en marterachtigen.

Het Clubhuis

Het Clubhuis is dagelijks geopend van 08:30 tot ca.18.00 uur.
De sluitingstijd is afhankelijk van de weersomstandigheden en de te verwachten drukte.

Genieten van een hapje of drankje maar ook een lunch of diner behoort tot de mogelijkheden. Vanaf de vroege lente tot laat in de herfst is het erg goed vertoeven op het sfeervolle terras.

Ligging van de golfbaan

De golfbaan ligt centraal in de provincie Noord-Holland en is mooi te combineren met een verblijf aan het strand dat op zo'n half uur rijden ligt. Een bezoek aan Egmond of Wijk aan Zee is dan een leuk extraatje. 

Omgeving

Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft een fantastisch aanbod voor een leuk dagje uit of weekendje weg. Naast prachtige stranden in Egmond aan Zee tot aan Zandvoort zijn ook steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar het bezoeken absoluut waard.

Wijdewormer

Wijdewormer is een poldergebied en voormalig meer in de provincie Noord-Holland. Wijdewormer is gelegen in een landelijke omgeving met uitgestrekte groene velden en waterwegen. Mensen die houden van natuur en rustige landschappen kunnen genieten van de serene sfeer van dit gebied. Het gebied was oorspronkelijk een veengebied en maakte deel uit van het Wormer- en Jisperveld. In de 17e eeuw werd het meer drooggelegd en ontstond de polder Wijdewormer. Wijdewormer ligt niet ver van steden als Amsterdam, Purmerend en Oostzaan.

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg