Harsewinkel-Marienfeld

Harsewinkel-Marienfeld is een samengevoegde gemeente in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, Duitsland. Het bestaat uit de stad Harsewinkel en het dorp Marienfeld.
De stad bevindt zich in een landelijke omgeving en maakt deel uit van het Münsterland, een regio met een typisch Duits agrarisch landschap. De omgeving van Harsewinkel biedt mogelijkheden voor natuurliefhebbers, met groene landschappen, wandelpaden en buitenactiviteiten. Zoals veel Duitse steden heeft Harsewinkel kerken en historische gebouwen die de geschiedenis en architectuur van de stad weerspiegelen.

tuin

2-daags Golfarrangement in Duitsland bij voormalig klooster - Keuze uit 4 verschillende golfbanen

Harsewinkel-Marienfeld 6 verkocht

De ligging van het hotelcomplex aan de rand van het Teutoburgerwoud maakt dit paradijsje zo uniek. U gaat 2 dagen golfen op een golfbaan naar keuze, geniet na een intensieve dag golfen van een verrukkelijk diner en u kunt weer helemaal tot rust komen in de sauna's.

Haupthaus

3-daags Golfarrangement in een luxe kloosterhotel vlakbij Bielefeld - Golfen op 2 verschillende banen

Harsewinkel-Marienfeld 16 verkocht

Verblijf in dit prachtige hotel dat is gelegen bij een voormalig klooster van meer dan 800 jaar oud. Aan luxe geen gebrek in één van de comfortabele hotelkamers. U gaat 2 dagen golfen op een golfbaan in de buurt en u heeft dan keuze uit 4 verschillende golfbanen. Na een intensieve dag golfen geniet u van een verrukkelijk diner en kunt helemaal tot rust komen in de sauna's.

Haupthaus

2-daags fietsarrangement nabij het Duitse Teutoburgerwoud - Overnachten bij een voormalig klooster

Harsewinkel-Marienfeld

Met zijn rustige ligging midden in het schilderachtige Münsterland is dit luxe hotel de perfecte plek voor ontspanning en recreatie. Eindeloze bossen, indrukwekkende rotsformaties, vakwerkdorpjes vol historie en goed gemarkeerde fiets- en wandelpaden: het Teutoburger Wald is een fijne vakantiebestemming voor wie graag buiten is.

buitenzwembad

3-daags Wandel en Wellness arrangement bij een voormalig klooster in Duitsland

Harsewinkel-Marienfeld 4 verkocht

Of u nu wilt ontspannen of het culturele aanbod in de omgeving wilt ontdekken: dit hotel biedt u een combinatie van natuur, wellness, cultuur en culinair genieten. De ligging van het hotelcomplex aan de rand van het Teutoburgerwoud maakt dit paradijsje zo uniek. Tijdens uw verblijft kunt u relaxen in de sauna's of het zwembad en iedere avond genieten van een uitmuntend diner.

4 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg