Margraten

Margraten is een plaats in Limburg. Het American Cemetery and Memorial in Margraten is een belangrijke historische en emotionele locatie. Het herdenkt Amerikaanse soldaten die hun leven hebben gegeven tijdens de Tweede Wereldoorlog. De serene sfeer en de indrukwekkende rijen witte kruisen maken dit een gedenkwaardige plek. Het dorp ligt in een landelijke omgeving, omringd door het Limburgse heuvellandschap. Naast het Amerikaanse oorlogskerkhof ligt Margraten ook in de buurt van andere toeristische attracties in Zuid-Limburg, zoals Valkenburg en de grotten.

4 Uitstapjes

buitenplaats

Wandelen vanuit uw suite in een schitterende Buitenplaats in het Heuvelland

Margraten 2 verkocht

Heerlijk overnachten in een luxe suite kan bij deze prachtige buitenplaats in Margraten. De buitenplaats is gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Een schitterend landschap om al wandelend te ontdekken! Maak een mooie wandeling en rust na een actieve dag uit in uw luxe suite. Vanuit uw balkon of terras heeft u een prachtig uitzicht op de paarden in de wei.

maastricht

5-daagse Fietsvakantie door het Heuvelland vanuit deze Buitenplaats in Margraten

Margraten 2 verkocht

Het Zuid-Limburge Heuvelland is prachtig om om de fiets te ontdekken. U kijkt hier uw ogen uit dus wilt u er zeker zijn dat u alle mooie plekjes heeft ontdekt? Geniet van een 5-daagse fietsvakantie in Margraten. U verblijft in een mooie buitenplaats en overnacht in een luxe suite met een panoramisch uitzicht op het Heuvelland.

maastricht

4-daags Fietsarrangement en ontdek het Heuvelland en bezoek Margraten

Margraten

Vanuit deze prachtige buitenplaats in Margraten starten diverse fietsroutes om deze mooie omgeving te ontdekken. Fiets rond in het Heuvelland en breng een bezoek aan de naastgelegen plaatsen Maastricht en Aken. Na een actieve dag op de fiets overnacht u in een van de luxe suites met panoramisch uitzicht.

golfbaan

4-daags Golfarrangement - Genieten in Margraten en golfen in Maastricht

Margraten

Kom in Zuid-Limburg genieten en ga een dagje golfen bij Maastricht International Golf! Met maar liefst 27 Qualifying holes, verdeeld over de Championship Course PAR 72 en de Limburg Course PAR 35, biedt de golfclub uitdagingen voor golfers van alle niveaus. U verblijft 4 dagen op een prachtige buitenplaats in Margraten, gelegen op 10 km van de golfbaan. Hier overnacht u in een luxe suite met panoramisch uitzicht op het heuvellandschap in Zuid-Limburg.

4 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg