Pronstorf-Strenglin

Pronstorf-Strenglin is een regio in Sleeswijk-Holstein, Duitsland. De deelstaat sleeswijk-Holstein staat bekend om zijn platte landschap, afgewisseld met heuvels en bossen. Nationaal Park Sleeswijk-Holsteinisch Waddenzee, een UNESCO Werelderfgoedlocatie, beschermt een groot deel van de kustlijn. Het is de meest noordelijke deelstaat van Duitsland en grenst aan Denemarken in het noorden. Het heeft ook kustlijn langs de Noordzee en de Baltische Zee. Sleeswijk-Holstein heeft een unieke mix van natuurlijke pracht, maritieme invloeden en culturele diversiteit.

Golf

3-daags golfarrangement in Sleeswijk-Holstein - 3 dagen golfen op verschillende banen

Pronstorf-Strenglin

In de nabije omgeving van dit hotel liggen tal van prachtige golfbanen. U gaat tijdens dit arrangement elke dag een nieuwe golfbaan verkennen, 3 keer golfen dus! Naast een ontbijt en een diner, maakt u gebruik van de wellnessfaciliteiten. U komt niks tekort!

Golfen

Golf, Asperges en Schnitzel - 3-daags golfarrangement in Sleeswijk-Holstein

Pronstorf-Strenglin

Genieten van golfen, asperges en schnitzels, wat wilt u nog meer? Tijdens dit unieke golfarrangement gaat u maar liefst 2 keer golfen op verschillende banen in de buurt van het hotel. Na het golfen kunt u gebruik maken van de wellnessfaciliteiten.

Golf

Korte 5-daagse golfvakantie in Sleeswijk-Holstein met 4 dagen golfen in Duitsland

Pronstorf-Strenglin 2 verkocht

In de deelstaat Sleeswijk-Holstein liggen prachtige golfbanen. Tijdens deze 5-daagse golfvakantie gaat u 4 keer golfen en daarbij heeft u de keuze uit maar liefst 8 golfbanen in de omgeving van het hotel. In dit golfarrangement zijn ontbijt en diner inbegrepen en kunt u gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten in het hotel. Heerlijk golfen, relaxen en gezellig tafelen samen? Boek dan deze 5-daagse golfvakantie.

Golf

Holsteiner Golfweek - 8-daagse golfvakantie in Sleeswijk-Holstein

Pronstorf-Strenglin 5 verkocht

De ultieme golfvakantie in Duitsland. U gaat 4 keer golfen op een van de prachtige golfbanen van Sleeswijk-Holstein. De golfbanen hebben prachtige uitzichten op onder andere de Oostzee. Tijdens uw verblijf tijdens deze golfvakantie is elk ochtend ontbijt en in de avond een diner inbegrepen. Heerlijk genieten dus!

Golfen

4-daags Golf en Wellnessarrangement in Sleeswijk-Holstein - 3 dagen golfen

Pronstorf-Strenglin 7 verkocht

In Sleeswijk-Holstein, in het noorden van Duitsland, liggen prachtige golfbanen. Tijdens dit arrangement gaat u 3 keer golfen op 3 verschillende golfbanen. Naast een ontbijt en een diner dat voor u wordt bereidt, kunt u gebruik maken van de wellnessfaciliteiten in het hotel en heerlijk ontspannen na uw golfdag.

5 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg