Schwabisch Hall

Schwäbisch Hall ligt in de deelstaat Baden-Württemberg, Duitsland en heeft een goed bewaard gebleven historisch stadscentrum. Smalle straatjes, vakwerkhuizen en pleinen dragen bij aan de middeleeuwse sfeer. Het marktplein, de Hällisch-Frankische Museum en de St. Michael'skerk zijn opvallende bezienswaardigheden. Schwäbisch Hall staat ook bekend om zijn kuuroord Bad Hall. Gelegen op een heuvel met uitzicht op de stad, is Klooster Comburg een indrukwekkend kloostercomplex. De stad ligt langs het historische Jacobspad, een pelgrimsroute naar Santiago de Compostela.

5 Uitstapjes

romantische hotelkamer

Romantisch weekendje weg met uw geliefde in een Historisch hotel in Duitsland

Schwabisch Hall

Breng samen wat quality time door tijdens een romantisch weekendje weg met uw geliefde in een historisch hotel in Duitsland. Dit hotel is gebouwd in de 15e eeuw maar inmiddels helemaal gerenoveerd. U overnacht in een comfortabele hotelkamer met uitzicht op de markt. Daarnaast geniet u van ontbijt met rozenblaadjes op bed en 2 romantische diners.

fietsen

Ontdek het hoogste punt van het Duitse Schwabisch Hall met dit 3-daags Fietsarrangement

Schwabisch Hall

Wilt u eens een andere omgeving ontdekken tijdens een mooie fietstocht? Tijdens dit fietsarrangement gaat u op zoek naar het hoogste punt van het Duitse Schwabisch Hall. Daarnaast loopt u tijdens het verblijf de historische markt over die gelegen is aan de voordeur van het hotel en geniet u van 2 maal een heerlijk 3-gangen menu en uitgebreid ontbijtbuffet.

shoppen

Slenter door de smalle straatjes met dit Vriendinnen Shopping arrangement in Duitsland

Schwabisch Hall

Zin om samen met vriendinnen een weekendje weg over de grens te gaan? Slenter door de smalle straatjes van onze historische oude binnenstad waar leuke winkeltjes zich verheugen op uw bezoek. Of ga bijvoorbeeld lekker picknicken in het stadspark. Kortom, een heerlijk vriendinnen shopping arrangement in Duitsland inclusief 2x ontbijtbuffet en 3-gangen menu's!

hotel buitenkant

3-daags Wandelarrangement in de Historische binnenstad van het Duitse Schwabisch Hall

Schwabisch Hall

Ontsnap aan het dagelijkse en geniet tijdens dit wandelarrangement in Schwabis Hall van een lange wandeling in het stadspark. Of ontdek de leuke winkelstraatjes van de historische en oude binnenstad. De gezellige markt ligt aan de voordeur van het hotel waar u overnacht in een comfortabele kamer en geniet van 2 maal een ontbijtbuffet en 3-gangen menu's.

hotel buitenkant

3-daags Golfarrangement in Duitsland - Overnachten in Schwabisch Hall

Schwabisch Hall

Kom golfen in Duitsland. Dit gezellige familiehotel is gelegen in Schwabisch Hall. U verblijft in een historische vakwerkhuis, bij aankomst krijgt u meteen het Duitsland gevoel. Golfen kan op de 18-holes golfbaan, deze golfbaan is op slechts 10 kilometer van het hotel gelegen. In de avond gaat u dineren in het restaurant van het hotel. Geniet van een korte golfbreak in Duitsland.

5 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg