Spanje

Sport Hotel 4 Alicante

Golfen op de mooiste banen in Spanje - Ontdek Alicante

Alicante

Wilt u er even tussenuit en golfen aan het strand van San Juan? Alicante is een prachtige bestemming waar u zon, zee, strand en golf kunt combineren. Voor een originele golfbestemming en unieke golfbanen is Alicante de ideale locatie voor uw “weekendje weg”, die steeds populairder wordt voor zowel het jongere als het iets oudere publiek.

Sport Hotel 3 Aicante

6-daagse Golfvakantie in Spanje - Verblijf in een golfhotel in Alicante

Alicante

Tijdens deze 6-daagse golfvakantie geniet u van al het mooist dat Alicante te bieden heeft. Het is een unieke en originele bestemming waarbij u strand met golf kunt combineren. U verblijft in een 4-sterren Golf Hotel en zal golfen op een van de beste banen van Spanje.

Barrio Santa Cruz Alicante

Golfen op een mooie golfbaan in Spanje - 8-daagse golfvakantie Alicante

Alicante

Verblijf in een 4-sterren Golf Hotel en speel 18-holes bij de golfbaan gelegen aan het hotel. U geniet van een verblijf in de regio Playa de San Juan bekend van het prachtige uitgestrekte strand en de gezellige boulevard. Alicante is een unieke en originele bestemming waarbij u zon, zee, strand en golf kunt combineren.

Voetbaltoernooi

Uniek teamuitje in Spanje - Voetbal, feesten en Spaanse Tapas

Lloret de Mar

Een jubileum, bedrijfsuitje of teambuilding uitje organiseren? Tijdens dit 4-daagse weekend genieten jullie van een gezellig weekend aan de Costa Brava met een avond vullend vrijblijvend feestprogramma, een vriendschappelijk voetbaltoernooi en de grootste 3e helft in Spanje. Het ultieme weekend voor teambuilding, een beetje actief en veel gezelligheid. Dit toernooi is van 13-16 juni.

Volleybaltoernooi

Volleybaltoernooi in Spanje - Uniek teamuitje aan de Costa Brava

Lloret de Mar

Een jubileum, bedrijfsuitje of teambuilding uitje organiseren? Medewerkers, collega’s, vrienden of sportvrienden verrassen met een gezellig weekend weg waar nog lang over nagepraat wordt? Tijdens dit 4-daagse weekend genieten jullie van een gezellig weekend aan de Costa Brava met een avondvullend vrijblijvend feestprogramma, een vriendschappelijk volleybaltoernooi op gras en een beachvolleybal toernooi op een mooie zomerse locatie met zwembad. Het ultieme weekend voor teambuilding, een beetje actief en veel gezelligheid. Dit toernooi is van 23 tot 26 mei.

5 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg