Tegelen

Tegelen

5 Uitstapjes

Golfbaan Herkenbosche

3-daags Golfarrangement in Kasteelhotel Tegelen

Tegelen

Met dit 3-daags golfarrangement in Tegelen geniet u van de ultieme combinatie van ontspanning, inspanning en culinair op niveau. U kunt uw swing perfectioneren op de golfbaan De Herkenbosche, De Peelse Golf, de Golfhorst en/of Golfanlage Haus Bey en u zult beslist de Limburgse gastvrijheid ervaren. ’s Avonds geniet u van een 3-gangendiner in het hotel.

Aanzicht hotel

3 dagen wandelen in het Limburgse Tegelen

Tegelen

Welkom in dit historische Château in de Limburgse Maasvallei. In de schitterende Limburgse natuur voelt u zich meteen welkom. Limburg staat bekend om uitgestrekte landschappen, groene bossen en eindeloze velden. Hier doet u zich even in het buitenland wanen. Vanuit het Château starten diverse wandelroutes.

Achter aanzicht hotel

3 Dagen fietsen in de Limburgse Maasvallei en slapen in een historisch kasteel

Tegelen

Welkom in dit historische Château in de Limburgse Maasvallei. Vol sfeer, authentieke Limburgse gastvrijheid en culinaire verrassingen genieten jullie van een heerlijk fietsarrangement. Maak een stop langs rivier de meuse; fietstochten, picknickplekken... langs de Maas kan het allemaal. Op het landgoed bevindt zich onder andere het Rosarium met meer dan 8.000 rozen. Overal zijn beekjes, schitterende watervallen en vijvers te vinden.

Kamer hotel

Romantisch genieten in een historische Chateau

Tegelen

Welkom in dit romantische Château in Limburg. Vol sfeer, authentieke Limburgse gastvrijheid en culinaire verrassingen genieten jullie van een heerlijk weekend weg. Willen jullie er op uit? In de schitterende Limburgse natuur voelt u zich meteen welkom. Limburg staat bekend om uitgestrekte landschappen, groene bossen en eindeloze velden. Hier doet u zich even in het buitenland wanen.

Aanzicht hotel

2-daags Golfarrangement - verblijf in een prachtig kasteelhotel

Tegelen

Met dit 2-daags golfarrangement in Tegelen geniet u van de ultieme combinatie van ontspanning, inspanning en culinair op niveau. U kunt uw swing perfectioneren op de golfbaan De Herkenbosche, De Peelse Golf, de Golfhorst en/of Golfanlage Haus Bey en u zult beslist de Limburgse gastvrijheid ervaren. ’s Avonds geniet u van een 3-gangendiner in het hotel.

5 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg