Velsen-Zuid

Velsen-Zuid is een plaats in Noord-Holland. Het dorp ligt in de buurt van de kust en de duinen. De omgeving biedt mogelijkheden voor wandel- en fietstochten, zoals het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, een prachtig natuurgebied. De nabijheid van de Noordzee betekent dat er stranden in de buurt zijn waar bezoekers kunnen ontspannen, wandelen en genieten van de zeebries. In de buurt van Velsen-Zuid ligt de Ruïne van Brederode, een middeleeuws kasteel dat dateert uit de 13e eeuw. Velsen-Zuid heeft jachthavens aan het Noordzeekanaal, wat aantrekkelijk kan zijn voor liefhebbers van watersport.

Het hotel met terras

3-daags Fietsarrangement in recreatiegebied Spaarnwoude

Velsen-Zuid 17 verkocht

Vanuit dit hotel fietst u heerlijk door het mooie recreatiegebied Spaarnwoude in Noord-Holland. Vanuit het hotel zijn er vele fietsroutes en bent u op korte afstand van de bruisende steden Amsterdam en Haarlem en op nog geen 45 minuten fietsen staat u aan de kust. Heerlijk genieten dus met dit 3-daagse fietsarrangement.

Heerlijk terras

Wandelarrangement door recreatiegebied Spaarnwoude - 3 dagen genieten

Velsen-Zuid

Vanuit dit hotel wandelt u heerlijk door het mooie recreatiegebied Spaarnwoude in Noord-Holland. Vanuit het hotel zijn er vele wandelroutes en bent u op korte afstand van de bruisende steden Amsterdam en Haarlem. Heerlijk genieten dus met dit 3-daagse wandelarrangement.

golfbaan

Golfen in het Kennemerland en slapen in Spaarnwoude - 3-daags golfarrangement

Velsen-Zuid 10 verkocht

Overnacht in een sfeervol hotel midden in recreatiegebied Spaarnwoude, vlakbij Haarlem en geniet van een 3-daags golfarrangement! Het luxe hotel is voorzien van wellnessfaciliteiten én ligt daarbij op zeer korte afstand van karakteristieke steden. In het hart van Kennemerland vindt u de prachtige 18 holes golfbaan de Heemskerkse, die een verrassende rust uitstraalt.

golfbaan

2-daags golfarrangement in Spaarnwoude - Golfen bij de Heemskerkse

Velsen-Zuid 6 verkocht

Geniet van een 2-daags golfarrangement met een overnachting midden in Recreatiegebied Spaarnwoude en ga een dagje golfen in Heemskerk! Het luxe hotel is voorzien van wellnessfaciliteiten én ligt daarbij op zeer korte afstand van karakteristieke steden. In het hart van Kennemerland vindt u een prachtige 18 holes golfbaan, die een verrassende rust uitstraalt. De Heemskerkse is een parkbaan met veel groen, flora en fauna, en water.

4 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg