Zeijerveen

Zeijerveen is een klein dorp in Drenthe. Zeijerveen ligt niet ver van het Nationaal Park Drentsche Aa. Dit park omvat een gevarieerd landschap met beekdalen, bossen en heidevelden. Het is een uitstekende plek voor natuurliefhebbers. Drenthe staat bekend om zijn hunebedden, in de omgeving van Zeijerveen kun je enkele van deze historische bouwwerken vinden, die dateren uit de prehistorie. Zeijerveen behoort tot de gemeente Assen, de hoofdstad van Drenthe. Assen biedt verschillende voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, en culturele attracties. Het heeft ook een historisch stadscentrum.

3 Uitstapjes

Golfbaan

2-daags Golfarrangement in Drenthe met uitzicht op de golfbaan - 2 keer golfen bij het hotel

Zeijerveen 51 verkocht

Dit golfhotel in Drenthe beschikt over een 27 holes wedstrijdbaan, verdeeld over drie lussen van 9 holes. Tijdens uw verblijf gaat u 2 keer 18-holes belopen. Wat de accommodatie zo uniek maakt is dat vrijwel alle kamers een prachtig uitzicht bieden op de golfbaan. Na uw nachtrust loopt u zo de golfbaan op waarna u kunt ontbijten in het naastgelegen clubhuis. Dit 2-daagse golfarrangement voldoet aan al uw wensen!

Golfbaan

DELUXE 2-daags Golfarrangement in Drenthe - Overnachten in uniek golfhotel

Zeijerveen 5 verkocht

Bij dit DELUXE golfarrangement in Drenthe komt u niks te kort. U verblijft in een uniek golfhotel in Drenthe met uitzicht op de 27 holes wedstrijdbaan waar u ook 2 keer op gaat golfen. In de avond geniet u van een 4-gangen diner met bijpassend wijnarrangement. In de ochtend wordt u wakker met een uitgebreid ontbijtbuffet en krijgt u een lunchpakket mee voor in de baan. Kortom, op en top genieten en 2 dagen fantastisch golfen in Drenthe!

Golfbaan

Golfhotel in Drenthe - 3-daags golfarrangement gelegen aan 27-holes golfbaan

Zeijerveen 19 verkocht

Dit golfhotel in Drenthe beschikt over een 27-holes wedstrijdbaan. Tijdens uw verblijf gaat u twee keer een 18-holes ronde te spelen op verschillende luscombinaties. Vrijwel alle kamers van deze unieke locatie hebben een prachtig uitzicht op de golfbaan. Na een verkwikkende nachtrust kunt u dus direct de golfbaan opstappen. Dit golfarrangement van 3 dagen voldoet volledig aan al uw wensen!

3 Uitstapjes

Leuk weekendje weg maakt gebruik van cookies
Leuk weekendje weg is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Leuk weekendje weg